Avondmaalskring Avondmaalskring
Vier maal per jaar wordt het sacrament van het Heilig Avondmaal bediend. In de week daaraan voorafgaande wordt in "Onder de Toren" de Avondmaalskring gehouden, waarin we ter verdere voorbereiding op het Avondmaal een gedeelte van het avondmaalsformulier bespreken. Vooraf-gaand aan deze bijeenkomst wordt het Censura Morum gehouden in de consistorie van de kerk.

Het Heilig Avondmaal wordt 's morgens gehouden en in de avonddienst van dezelfde zondag de nabetrachting en dankzegging. In beide diensten gaat de eigen predikant voor. In de voorbereidingsdienst zal dit laatste niet altijd het geval zijn.

Kerkdienst (Goede Vrijdag)
datum en tijdstip 10-04-2020 om 19.30 uur

Kerkdienst (Eerste Paasdag)
datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.15 uur

Kerkdienst (Eerste Paasdag)
datum en tijdstip 12-04-2020 om 18.30 uur

Kerkdienst (Tweede Paasdag)
datum en tijdstip 13-04-2020 om 09.30 uur

Digitaal uw gift geven doet u via kerkdiensten.

Bij de diensten
Kijk op de pagina 'Kerkdiensten' voor het kerkboekje voor de kinderen en voor de liederen van de voorzang voor Eerste Paasdag.