Avondmaalskring Avondmaalskring
Vier maal per jaar wordt het sacrament van het Heilig Avondmaal bediend. In de week daaraan voorafgaande wordt in "Onder de Toren" de Avondmaalskring gehouden, waarin we ter verdere voorbereiding op het Avondmaal een gedeelte van het avondmaalsformulier bespreken. Vooraf-gaand aan deze bijeenkomst wordt het Censura Morum gehouden in de consistorie van de kerk.

Het Heilig Avondmaal wordt 's morgens gehouden en in de avonddienst van dezelfde zondag de nabetrachting en dankzegging. In beide diensten gaat de eigen predikant voor. In de voorbereidingsdienst zal dit laatste niet altijd het geval zijn.

Maranathaweekend
datum en tijdstip 18-10-2019 om