Jeugdpastoraat

Jeugdpastoraat, wat houdt dat concreet in? Het bestaat uit het bezoeken van jongeren tussen ca. 15 jaar en 25 jaar. Het meeleven met de jongeren in het algemeen, maar in het bijzonder bij ziekte of ander sinds moeilijkheden die ze in hun leven meemaken. Dat kan op allerlei terreinen zijn. Graag ga ik dan met ze in gesprek en probeer ze te bemoedigen vanuit de Bijbel. Dit omdat de Bijbel ons houvast, stabiliteit en richting in ons leven wilt geven. God is met ons leven bewogen en wilt ook graag met ons een relatie aangaan. Biddend ons leven voor God neerleggen is dan ook een belangrijk onderdeel van het jeugdpastoraat. Heb je behoefte aan een gesprek, stuur me dan een mailtje op pieterbenschop5@gmail.com.

04 okt 2020 om 09.30 uur

04 okt 2020 om 18.30 uur