Reserveer hier uw zitplaats

Update - 26-06-2020

We zijn blij en verheugd u weer welkom te mogen heten in Gods huis. In de maand juni mochten we nog met 30 personen in de kerk samenkomen, vanaf 1 juli is dat maximum aantal niet meer van toepassing. Dit betekend dat we met in achtname van de nog geldende regels meer personen kunnen uitnodigen. Op basis van de afgelopen maand concluderen we dat we moeten beginnen met een maximum van 50 personen**.Hopelijk kunnen we na de eerste paar weken dit aantal al naar boven bijstellen. Het is daarbij niet nodig om maar met enkele gezinsleden in plaats van het hele gezin te komen, integendeel zelfs.

Om e.e.a. in goede banen te leiden hebben we het 'Gebruiksplan' bijgewerkt. U wordt vriendelijk doch dringend verzocht dit plan goed te lezen alvorens u de kerk bezoekt.

Om te zorgen dat iedereen aan de beurt komt hebben we een reserveringssysteem opgezet. U kunt hier vanaf het moment dat deze 'live' is een plaats reserveren door op onderstaande link te klikken. Als richtlijn blijft het goed om ongeveer 1 dienst per gezin, per zondag te reserveren. Maar ziet u kort voor een dienst dat er nog plaats is, schroom dan niet om extra te reserveren. Voor hen bij wie het reserveren via internet niet lukt is het mogelijk een plaats te reserveren via ouderling Sam Wisse (06-48481991).

Ten overvloede; het reserveringssysteem wordt normaliter gebruikt voor commerciële evenementen, vandaar dat bepaalde uitdrukkingen zoals 'evenementen, bestelling, uitverkocht' etc. op de site staan. Uiteraard zijn de diensten gewoon gratis.

Door op onderstaande link te klikken kunt u uw plaats reserveren:
live
Klik hier om uw plaats te reserveren
**op de site kan het aantal tickets pas van 30 naar 50 verhoogd worden na 28 juni.

Gebruiksplan

Download hier het gebruiksplan (versie 1.1).

19 jul 2020 om 09.30 uur

19 jul 2020 om 18.30 uur