Reserveer hier uw zitplaatsUpdate - 10-08-2020
We zijn blij  u weer welkom te mogen heten in Gods huis. Met inachtname van de nog geldende regels, kunnen we 55 mensen uitnodigen in de dienst. Het is daarbij niet nodig om maar met enkele gezinsleden in plaats van het hele gezin te komen, integendeel zelfs. Mocht blijken dat er structureel ruimte overblijft in de kerk, dan wordt het maximum van 55 verder verhoogd. 

Om e.e.a. in goede banen te leiden hebben we het 'Gebruiksplan' bijgewerkt. U wordt vriendelijk doch dringend verzocht dit plan goed te lezen alvorens u de kerk bezoekt.

Om te zorgen dat iedereen aan de beurt komt hebben we een reserveringssysteem opgezet. U kunt hier vanaf het moment dat deze 'live' is een plaats reserveren door op onderstaande link te klikken. Als richtlijn blijft het goed om ongeveer 1 dienst per gezin, per zondag te reserveren. Maar ziet u kort voor een dienst dat er nog plaats is, schroom dan niet om extra te reserveren. Voor hen bij wie het reserveren via internet niet lukt is het mogelijk een plaats te reserveren via ouderling Sam Wisse (06-48481991). 

Ten overvloede; het reserveringssysteem wordt normaliter gebruikt voor commerciële evenementen, vandaar dat bepaalde uitdrukkingen zoals 'evenementen, bestelling, uitverkocht' etc. op de site staan. Uiteraard zijn de diensten gewoon gratis.

Door op onderstaande link te klikken kunt u uw plaats reserveren:
live
Klik hier om uw plaats te reserveren
terug

Agenda

Kerkdienst

04 okt 2020 om 09.30 uur

Kerkdienst

04 okt 2020 om 18.30 uur

Kerkenraadsverkiezing

08 okt 2020 om 20:00 uur

Kerkdienst

11 okt 2020 om 09.30 uur

Reserveer een plaats

Reserveer hier een zitplaats voor de kerkdienst.
Kijk voor meer informatie op de pagina Kerk in coronatijd.

Collecte

Digitaal uw gift geven doet u via Kerk in coronatijd.