Zondagsschool 'Wees een zegen' Zondagsschool 'Wees een zegen'
In de Bijbel staan prachtige verhalen! We kunnen ook veel van deze verhalen leren. Dat is wat we op de zondagsschool doen: luisteren naar de verhalen en met elkaar nadenken over wat we kunnen leren van de verhalen. Op zondagmiddag, van 13.45 uur tot 14.45 uur, zijn alle kinderen van groep 1 t/m 8 welkom op de zondagsschool. Er zijn 3 groepen:
Groep 1: 4 – 6 jaar (juf Rita Benschop, juf Elles Burggraaf)
Groep 2: 7 – 9 jaar (juf Meta Hijkoop, juf Wilma van Ooijen en juf Joke Scherpenzeel)
Groep 3: 10-12 jaar (meester Fred Benschop, juf Eefke de Groot en juf Mariska Huiting)

Op deze middagen wordt er gezongen, een verhaal uit de Bijbel verteld en is er een verwerking.
In alle groepen leren we een Bijbeltekst en in groep 2 en 3 wordt er ook een psalmvers geleerd. Dit is hetzelfde psalmvers die ook op school wordt geleerd.
Elke groep sponsort een kind uit een derdewereldland. De kinderen kunnen hiervoor elke zondag geld meenemen.
De groepen 1 en 2 komen samen in Onder de Toren en groep 3 komt samen in ’t Kruispunt.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Meta Hijkoop, tel.nr. 352796 of

Kerkdienst (Goede Vrijdag)
datum en tijdstip 10-04-2020 om 19.30 uur

Kerkdienst (Eerste Paasdag)
datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.15 uur

Kerkdienst (Eerste Paasdag)
datum en tijdstip 12-04-2020 om 18.30 uur

Kerkdienst (Tweede Paasdag)
datum en tijdstip 13-04-2020 om 09.30 uur

Digitaal uw gift geven doet u via kerkdiensten.

Bij de diensten
Kijk op de pagina 'Kerkdiensten' voor het kerkboekje voor de kinderen en voor de liederen van de voorzang voor Eerste Paasdag.