Nieuwsbericht - Activiteitendag

De trekking van de grote verloting van de activiteitendag heeft plaats gevonden en de winnaars hebben hun prijs inmiddels thuis ontvangen. De netto-opbrengst van de verloting is 2.888 euro. Alle kopers en verkopers van de loten bedankt, evenals de sponsoren van de prijzen. De hoofdprijs is gewonnen door Ruben Heikoop.Van harte gefeliciteerd, evenals de overige prijswinnaars.

Inmiddels kunt u zich aanmelden voor het bieden op de talenten van de talentenveiling. Een overzicht van de aangeboden talenten vindt u elders op deze website.

Op zaterdag 11 december is er weer een erwtensoep-actie. Het bestelformulier wordt bij de inwoners van Nieuwland in de bus gedaan bij Het Kontakt van 24 november. Maar u kunt de erwtensoep ook bestellen bij de volgende personen:
- Coby Molenaar, telefoonnummer 0183-352541
- Joke Sterk, telefoonnummer 0183-352135
- Teuni de Vor, telefoonnummer 0183-785526
De prijs van één liter erwtensoep met vacuümverpakte worst (van slagerij Barten) is €10,00. Drie liter erwtensoep met drie worsten kost €25,00. Bestellen kan tot zaterdag 4 december. Op zaterdagmorgen 11 december wordt uw bestelling bij u thuis bezorgd.

In januari en februari staan ook nog huis-aan-huis verkoopacties gepland. Meer informatie hierover vindt u te zijner tijd op deze website.

terug