Zendingsavond

Sinds 2016 leeft onze gemeente mee met Martin en Marleen ’t Hart die in juni van dat jaar voor een periode van 4 jaar door de GZB zijn uitgezonden naar Rwanda. Martin houdt zich bezig met het verbeteren van de ICT structuur, om op deze manier jongeren online beter met het evangelie te kunnen bereiken.
Marleen houdt zich  bezig met het zondagsschoolwerk en het verbeteren van christelijk onderwijs. Tijdens de zendingsavond op DV maandag 5 oktober komen zij in de kerk vertellen over hun werk op het zendingsveld. Van harte hiervoor uitgenodigd. Klik hier om te reserveren.

Gemeentedag D.V. 26 september 2020

De gemeentedag gaat helaas niet door!
Door het toenemende aantal besmettingen - ook in onze regio - en de onzekerheid die dat met zich meebrengt, heeft de commissie gemeend dat het verstandiger is de dag te annuleren. Dat vinden we uiteraard erg spijtig, omdat het juist fijn was geweest elkaar als gemeente weer te kunnen ontmoeten.
Toch willen we de opening van het winterwerk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er zal 's avonds om 20.00u via de bekende lifestream (zie Nieuwland via www.kerkdienstgemist.nl) en via de kerktelefoon een online uitzending zijn.
De voorzitter van de commissie zal een overdenking verzorgen over het thema 'Goed om te horen' en ook zal er een online sing-in zijn. Er wordt gezongen en gemusiceerd vanuit de kerk en thuis kunt u mee zingen. Klik hier voor de liederen.
We hopen op deze manier toch aandacht aan de opening van het winterwerk te besteden en dat u na de uitzending tegen elkaar zegt: dat was goed om te horen...!

Nieuwsbericht - Nieuwbouw

Graag hadden we u op de gemeenteavond over de huidige voortgang omtrent de ontwikkeling van ‘Onder de Toren’ geïnformeerd, maar deze kon helaas door het coronavirus geen doorgang vinden. Dit bericht voorziet in de belangrijkste informatie en stand van zaken, maar voor vragen kunt u uiteraard terecht bij de bouwcommissie of via kruispunt.nieuwland@gmail.com.

Nieuwsbericht - Hart4Rwanda

Sinds 2016 leeft onze gemeente mee met Martin en Marleen ’t Hart die in juni van dat jaar vanuit de Hervormde gemeente in Veenendaal zijn uitgezonden naar Rwanda. Martin houdt zich bezig met het verbeteren van de ICT structuur, om op deze manier jongeren online beter met het evangelie te kunnen bereiken. Marleen werkt op diverse basisscholen in de omgeving en zet zich in voor verbetering van het onderwijs. Martin en Marleen schrijven zeer regelmatig over hun activiteiten en belevenissen in Rwanda. Klik hieronder voor hun persoonlijke verhalen https://www.gzb.nl/zendingswerkers/marleen-en-martin-t-hart/home?user_id=1024317 of bekijk hun filmpje over verlenging van hun verblijf aldaar https://www.youtube.com/watch?v=aF2ytrXuqXM&feature=youtu.be