Coronavirus - Beleid rondom de komende kerkdiensten

- Update 10-08-2020 -
Er zijn enkele wijzigingen gemaakt, ga naar de pagina 'kerk in coronatijd' om de regels omtrent uw bezoek te lezen en de reservering te plaatsen.

Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde gemeente Nieuwland van de Protestantse Kerk in Nederland.

Gemeentedag D.V. 26 september 2020

De gemeentedag gaat helaas niet door!
Door het toenemende aantal besmettingen - ook in onze regio - en de onzekerheid die dat met zich meebrengt, heeft de commissie gemeend dat het verstandiger is de dag te annuleren. Dat vinden we uiteraard erg spijtig, omdat het juist fijn was geweest elkaar als gemeente weer te kunnen ontmoeten.
Toch willen we de opening van het winterwerk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er zal 's avonds om 20.00u via de bekende lifestream (zie Nieuwland via www.kerkdienstgemist.nl) en via de kerktelefoon een online uitzending zijn.
De voorzitter van de commissie zal een overdenking verzorgen over het thema 'Goed om te horen' en ook zal er een online sing-in zijn. Er wordt gezongen en gemusiceerd vanuit de kerk en thuis kunt u mee zingen. Klik hier voor de liederen.
We hopen op deze manier toch aandacht aan de opening van het winterwerk te besteden en dat u na de uitzending tegen elkaar zegt: dat was goed om te horen...!

Zendingsavond

Sinds 2016 leeft onze gemeente mee met Martin en Marleen ’t Hart die in juni van dat jaar voor een periode van 4 jaar door de GZB zijn uitgezonden naar Rwanda. Martin houdt zich bezig met het verbeteren van de ICT structuur, om op deze manier jongeren online beter met het evangelie te kunnen bereiken.
Marleen houdt zich  bezig met het zondagsschoolwerk en het verbeteren van christelijk onderwijs. Tijdens de zendingsavond op DV maandag 5 oktober komen zij in de kerk vertellen over hun werk op het zendingsveld. Van harte hiervoor uitgenodigd. Klik hier om te reserveren.

Dagelijks Woord

Nieuwsbericht - Nieuwbouw

Graag hadden we u op de gemeenteavond over de huidige voortgang omtrent de ontwikkeling van ‘Onder de Toren’ geïnformeerd, maar deze kon helaas door het coronavirus geen doorgang vinden. Dit bericht voorziet in de belangrijkste informatie en stand van zaken, maar voor vragen kunt u uiteraard terecht bij de bouwcommissie of via kruispunt.nieuwland@gmail.com.

Jaarrooster 2020-2021

Bekijk hier het jaarrooster.

04 okt 2020 om 09.30 uur

04 okt 2020 om 18.30 uur