Vakantie Bijbelweek

In de laatste week van de zomervakantie D.V. gaan de deuren van Brandpunt weer open voor álle kinderen van Nieuwland.

We zijn blij dat we dit jaar weer alle kinderen tegelijk mogen uitnodigen in ’t Brandpunt.

Het thema dit jaar is: ‘Alles Andersom’. In de Bijbel gaan een helemaal dingen precies anders dan wij vaak denken. Wat we hiermee bedoelen, ontdekken we op de Vakantie Bijbel Week. We gaan luisteren naar Bijbelverhalen, praten daarover tijdens knabbel & babbel, gaan mooie dingen maken, lekker veel zingen en hebben leuke spellen bedacht. We beginnen maandagochtend 15 augustus met een spelochtend, je wordt om 9:15 verwacht bij ’t Brandpunt. Maandagmiddag zijn jullie om 13:30 welkom in ’t Brandpunt en dinsdagochtend en woensdagochtend beginnen we om 9:30 in ‘t Brandpunt.

We hopen jullie allemaal te zien en je mag natuurlijk je vrienden en vriendinnen meenemen!

Ook alle tieners hopen we te ontmoeten. Als je na de vakantie naar de middelbare school gaat, of er al op zit, dan ben je welkom bij het TienerEvent, op maandag- en dinsdagavond. We verzamelen om 18.45 uur bij Brandpunt.

Meer informatie vindt u op de folder die huis-aan-huis verspreid wordt in de vijfde week van de vakantie of klik hier

zo 14 aug 2022 om 09:30

zo 14 aug 2022 om 18:30