Coronavirus - Beleid rondom de komende kerkdiensten

- Update  26-04-2021 -
We zien en horen met enige regelmaat dat diensten snel vol zijn en vinden het van groot belang om iedereen meer gelegenheid te bieden naar Gods huis te komen. Daarom is besloten om per 2 mei middels een tweede ochtenddienst u die gelegenheid ook te geven.

Ga naar de pagina 'kerk in coronatijd' voor meer informatie.

Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde gemeente Nieuwland van de Protestantse Kerk in Nederland.

Zondagsschool

Ha jongens en meiden van de zondagsschool,

Wat is het lang geleden dat we jullie gezien hebben! De laatste keer dat we jullie zagen was met het Kerstfeest van de zondagsschool. Wat een mooi feest was dat!
Nu de scholen open zijn, willen we heel graag weer starten met de zondagsschool. Zondag 28 februari willen we weer beginnen.
Zoals jullie wel weten, hebben we nog altijd te maken met het Coronavirus en de regels die daarbij horen. We hebben daarom besloten om bij de zondagsschool de groepen van school aan te houden.
Dit betekent het volgende:

Dagelijks Woord

Martin en Marleen 't Hart

Klik hier voor de nieuwsbrief van april.
Wilt u hen of één van de andere zendingswerkers financieel ondersteunen,
klik hier...

Adressen gemeenteleden die elders wonen

Uw medeleven wordt zeer op prijs gesteld. Klik hier voor de namen en adressen.

Strooifolder 'Activiteiten seizoen 2020-2021'

Dit jaar kan de Activiteitendag in het Brandpunt, vanwege de maatregelen, niet doorgaan. In plaats daarvan worden er het hele winterseizoen diverse acties gehouden. Klik hier voor meer informatie.

Jaarrooster 2020-2021

Bekijk hier het jaarrooster.

09 mei 2021 om 09.30 uur

09 mei 2021 om 18.30 uur