Zondagsschool 'Wees een zegen'

In de Bijbel staan prachtige verhalen! We kunnen ook veel van deze verhalen leren. Dat is wat we op de zondagsschool doen: luisteren naar de verhalen en met elkaar nadenken over wat we kunnen leren van de verhalen. Op zondagmiddag, van 13.45 uur tot 14.45 uur, zijn alle kinderen van groep 1 t/m 8 welkom op de zondagsschool. Er zijn 3 groepen:
Groep 1: 4 – 6 jaar (juf Jantine Kant, juf Teuni de Vor)
Groep 2: 7 – 9 jaar (meester Henk Broere, juf Wilma van Ooijen en juf Joke Scherpenzeel)
Groep 3: 10-12 jaar (meester Fred Benschop, juf Eefke de Groot en juf Bertine Slob)

Op deze middagen wordt er gezongen, een verhaal uit de Bijbel verteld en is er een verwerking.
In alle groepen leren we een Bijbeltekst en in groep 2 en 3 wordt er ook een psalmvers geleerd. Dit is hetzelfde psalmvers die ook op school wordt geleerd.
Elke groep sponsort een kind uit een derdewereldland. De kinderen kunnen hiervoor elke zondag geld meenemen.
De groepen 1 en 2 komen samen in Onder de Toren en groep 3 komt samen in ’t Kruispunt.

08 aug 2021 om 09.30 uur

08 aug 2021 om 18.30 uur